Vogelarena

Log In
 


Gebruikersnaam

Paswoord

Onthouden

Paswoord vergeten

Schrijf mij in!

 

 

 

 

 

 

 

   
Inhoud
   

   
Zoeken
 
   
 
   
VogelArena.com
 

E-mail


   
Reclame
 





   




Forums Home > De kroeg > cites nu online aanmvragen Moderators
agabird


Om een bericht te kunnen posten moet u ingeschreven zijn schrijf in.
Als U al lid bent log hier in.

Pagina :


Auteur Onderwerp : cites nu online aanmvragen
Ton Koek
Website Member
Posts :3551

Website Member
2011-04-03 - 22:47:07 send message to Ton Koek

Persbericht | 29-03-2011

Vanaf 1 april kunnen CITES klanten de aanvragen voor CITES-documenten en EG-certificaten digitaal indienen. Dit gebeurt met behulp van een elektronisch formulier. Iedere aanvrager krijgt onder zijn relatienummer bij Dienst Regelingen toegang tot ‘Mijn dossier’. Dit is een digitaal persoonlijk dossier. Vanuit dit dossier kan de aanvrager het formulier downloaden, invullen en weer opsturen.

Minder fouten
Dienst Regelingen heeft veel ervaring met digitaal aanvragen van subsidies en vergunningen. De uitvoering van de grote landbouwregelingen gebeurt al enkele jaren digitaal. Het elektronisch indienen van aanvragen heeft voordelen voor de klant en voor Dienst Regelingen. Bij digitaal aanvragen is de kans op fouten of onvolledigheid veel kleiner dan bij aanvragen op papier. Dit komt omdat de aanvrager stap voor stap door het formulier wordt geleid. Bovendien gaat het verwerken van digitale aanvragen makkelijker, waardoor de klant sneller een reactie krijgt.

Online hulp
Mochten er toch onduidelijkheden voorkomen bij het invullen, dan is het mogelijk het DR-Loket te bellen. Een medewerker kan dan online op het scherm van de aanvrager meekijken en aanwijzingen geven.

Voor wie geen internet gebruikt
Voor klanten die geen gebruik maken van internet is er een aangepast papieren formulier. Dit kan opgevraagd worden bij het DR-Loket. Oude formulieren kunnen vanaf 1 april niet meer gebruikt worden.



Pagina :

Plaats een reactie



Er zijn in totaal 158 bezoekers op de site, waarvan 1 leden.

Aantal mensen in chat: 1
attie11,
Copyright 1998-2022,
Laatste update: 31 oktober 2022
e-mail: info@vogelarena.com
kinderopvang in Enschede