Vogelarena

Log In
 


Gebruikersnaam

Paswoord

Onthouden

Paswoord vergeten

Schrijf mij in!

 

 

 

 

 

 

 

   
Inhoud
   

   
Zoeken
 
   
 
   
VogelArena.com
 

E-mail


   
Reclame
 





   




Forums Home > Kweek en verzorging. > Beinvloeding Katten op onze Vogels: Dramatische gevolgen
Dit onderwerp is gesloten
Moderators
agabird


Om een bericht te kunnen posten moet u ingeschreven zijn schrijf in.
Als U al lid bent log hier in.

Pagina : 1 2
volgende >>>


Auteur Onderwerp : Beinvloeding Katten op onze Vogels: Dramatische gevolgen
Harmonie
Geroyeerd
Posts :13

Geroyeerd
2007-01-16 - 23:44:49

Hoe sterk katten onze vogels beïnvloeden.

De onderstaande informatie beschrijft onze ervaring met o.a. katten in de nabijheid van onze Australische parkieten. Verder leggen we aan de hand van dit voorbeeld uit, waar dit gedrag vandaan komt. Bovendien maakt dit stuk deel uit van een artikel dat verder ingaat op de overeenkomsten tussen katachtige dieren (roofdieren) en mensen die met energieën werken en de achtergronden van de verandering van het klimaat en wat voor effect dit heeft op de flora en fauna en ook op mensen, verder wordt de invloed van muziek beschreven, daarnaast nog veel andere informatie.

Indien u meer info wilt ontvangen, kunt u ons dit laten weten door naar de volgende mail adressen te mailen, waar u regelmatig postings vrijblijvend van ons kunt ontvangen.

Nu terugkomend op roofdieren, waaronder katten toebehoren, dit kunnen we het beste illustreren met een recent voorbeeld dat we onlangs hebben meegemaakt; zoals eerder medegedeeld, houden we Australische parkieten, die we o.a. bronwater geven en zodoende zeer sterke over het algemeen gezonde vogels met vrij hoge energietrillingen zijn.

Een van onze elegantparkieten is onlangs toch gestorven, uit wat bleek totale energietekort, alle levensenergie was uit het beestje verdwenen. Wat was er nu aan de hand, vogels die vanuit de energie omgezet zijn vanuit al wat lagere trillingen, resoneren sterk met de elektromagnetische velden die zeer sterk aanwezig zijn in de atmosfeer en steeds sterker worden.

Dit was er dus ook met de elegantparkiet aan de hand, deze parkiet in kwestie ging steeds meer eten en kwam er direct aan als we nieuw voer gaven, op een gegeven moment was het zelfs zo, dat als we bij het hok aankwamen de elegantparkiet aan het eten was, maar niet alleen aan de eetpatronen konden we zien dat er iets merkwaardigs aan de hand was, de laatste weken voordat het beestje dood ging, ging het naar je toe als je in het hok was en ging dan op je zitten, terwijl de elegantparkiet normaalgesproken juist op een eerbiedige afstand van je blijft, zocht deze juist contact met je (wij willen geen processen sturen en willen dus geen tamme vogels in het hok, we willen zoveel mogelijk de natuurlijke levenswijze stimuleren). Wat nog meer op viel was, dat het beestje gewoon bleef zitten als een andere vogel bij het eten wilde en de andere vogels dan soms ook de veren uit de rug plukte van dit beestje, de andere vogels wilden op een gegeven moment de vogel ook niet meer in hun buurt hebben, en elke keer als het toenadering zocht werd het afgestoten. Net voordat het beestje dood ging, hadden we door dat het een tekort aan energie had, omdat het volledig vervuild was geraakt met de elektromagnetische velden en dat dit ook de reden was, dat de andere vogels de desbetreffende elegantparkiet niet bij zich wilden hebben, het resoneerde niet; dus was het een vorm van zelfbescherming wat hier door de andere vogels plaatsvond.

Maar was de enige oorzaak dat de vogel zodanig beïnvloed was geraakt en in resonantie was gekomen met de elektromagnetische velden, of was er nog een andere oorzaak / element die de vervuiling /elektromagnetische velden in de elegantparkiet gekatalyseerd heeft?
Kort voor het overlijden van de vogel was dus het tweede het geval; onzer bij de buren gehouden katten Een al wat oudere kater die geen snelheid meer heeft om te gaan jagen, dus geen levensenergie genoeg heeft en niet meer in staat is om externe energie af te tappen en een jonge kat; deze jonge kat zit nu achter wilde vogels aan en zoals u weet, doen katten dit niet alleen vanuit overlevingsdrang, maar ook vanuit pure vernietigingsdrang (zgn. wordt gezien als speelsheid) door de verbondenheid met de elektromagnetische velden Katten, roofdieren zijn niet voor niets manifestaties die voortkomen uit de resonantie met de elektromagnetische velden). Maar als we zien hoe katachtige dieren (roofdieren) op prooien jagen, kunnen we zien dat ze hun prooien heel lang observeren voordat ze in de aanval gaan, ze kijken vaak langere tijd hun prooi in de ogen, en indien de “potentiële prooi” resoneert met de energieën van de katachtige ontstaat er een soort van hypnose, waardoor de prooi veel minder alert wordt, of zich juist aangetrokken voelt door het roofdier. Op dat moment gaat het roofdier over op de aanval en verslindt zijn prooi, om zodoende de tekorten aan levensenergie door de continue verbondenheid met de elektromagnetische velden weer aan te gaan vullen.

Maar dat katten niet altijd levensenergie halen door het daadwerkelijk doden van hun prooien, blijkt wel uit het hierboven aangehaalde voorbeeld. Katten (roofdieren) kunnen zonder het beest te doden zich voeden met levensenergie, d.m.v. hypnose, waardoor het dier waar de hypnotiserende aanval op uitgevoerd wordt, de energie ervan leeggezogen wordt. Dit natuurlijk in samenhang in de mate van verbondenheid van het dier dat de levensenergieen bij afgeroofd (resonantie) wordt.

Dit laatste heeft zich ook afgespeeld met de elegantparkiet, doordat de jonge kat naar het hok toekwam en alleen maar voor het hok zat en ging kijken naar de vogels, dit merkten we op dat als we naar buiten keken naar de volière, de kat pal voor het hok zat en naar de vogels zat te loeren (opmerking: de desbetreffende kat en verschillende andere katten hebben al verscheidene pogingen ondernomen, om daadwerkelijk in het vogelhok binnen te komen, maar zijn daar nooit in geslaagd, de andere katten hebben al snel hun pogingen gestaakt – de resonantie wordt verbroken). Wat was hier aan de hand; de kat zat de elegantparkiet te hypnotiseren (en daarbij wordt altijd het dier/prooi uitgekozen die het meest kwetsbaar hiervoor is en dus in zeer sterke mate verbonden is met de elektromagnetische velden en vervuild is) en zich te voeden met externe levensenergie. Dit terwijl de elegantparkiet steeds minder energie had en dit weer probeerde aan te vullen door meer en meer voedsel te consumeren, het bij de andere vogels en bij de schrijvers te halen (vanuit ons gevoel hebben wij dit net zoals de andere vogels ook niet toegelaten), maar al zeer snel waren de levensenergie voorraden uitgeput en was enkele dagen ervoor de vogel al bevuild van de uitwerpselen (de vervuiling had zich door en door niet alleen van binnen maar ook aan de buitenkant gemanifesteerd), voordat het uiteindelijk op was.

Honden en katten zijn over het algemeen aartsvijanden van elkaar, dan is de verklaring waarom hierbij dan ook gegeven. Honden willen hun levensenergie niet laten afpakken van hypnotiserende katten. Waneer honden wel in het algemeen met katten overweg kunnen is in bijna alle gevallen waneer de kat ouder is dan de hond. De reden is dan ook dat de hond een roedeldier is dat zich aanpast aan de hiërarchische vorm. Wat betekent dat de hond ook door welke omstandigheid dan ook verbonden werd aan de elektromagnetische velden, maar duidelijk minder dan van de kat. Ook kunnen we nu vragen stellen bij wat ons geleerd is dat de hond afstamt van de wolf (roofdier, manifestatie van elektromagnetische velden), lijkt het dan energetisch gezien logischer dat andersom het geval is

Net voordat dit stuk was afgerond, werden we geconfronteerd met een wel heel “opmerkelijke gebeurtenis”, een roofvogel (waarschijnlijk een havik of een sperwer), had de aanval geopend op het hok van onze vogels en vloog op het dak en aan de zijkanten, doordat het niet in het hok kon komen en plotseling ons zag, vloog de vogel snel weg. Het opmerkelijke is hier dat een roofdier in een zo’n dicht bevolkt gebied (binnen de bebouwde kom) de aanval opent, dit toont maar eens te meer aan hoe sterk de elektromagnetische velden aanwezig zijn. Ook worden gedragingen van vogels als kraaien die mensen aanvallen de laatste tijd waargenomen. Bovendien tonen zulke voorvallen als deze eens te meer aan dat het collectieve bewustzijn aan het verlagen is in plaats van het verhogen ervan. Dit is geheel parallel aan de verandering van het klimaat zoals boven beschreven.
Dit betekent voor ons dat er nog een vogel is met lage frequenties (vervuild) in het hok, dit komt voor ons niet als een verrassing omdat we op een gegeven moment doorkregen dat de persoon waarvan we de vogel kochten nogal ziek (fysiek gemanifesteerd) was. We hebben hem dan ook gebeld nadat er al een van de twee vogels direct nadat we die van hem gekocht hadden dood gegaan was, en gevraagd of hij zelf ziek was en dat hij dit bevestigde, wat we al vermoeden .Bovendien had hij ook nog een kat en een hond. Wat was er hier dus aan de hand; de vogels hadden geresoneerd met de eigenaar en wordt daardoor in een lagere trilling gebracht en is zodoende gaan resoneren.
Ons vermoeden is verder dat de roofvogel die bij ons in de tuin kwam, aantoont dat tevens de omgeving onder invloed van lagere frequenties gekomen is en het erop duidt dat de verklaring van de aanwezigheid van katten in de nabije omgeving en dat er kort geleden een lantaarnpaal(lage frequenties) direct achter onze tuin is geplaatst als katalysator heeft gediend en dat de aanwezigheid ervan zo gevoelig ligt, met de resonantie tussen wezens als het sterk in verbinding staat met de elektromagnetische velden.

Hieruit kunnen we opnieuw afleiden dat de sterkte van de verandering (achteruitgang) van de natuur en het collectieve bewustzijn van de mens en dier zoals die momenteel plaats vindt door de versterking van de elektromagnetische velden in welk tempo de extreme omstandigheden zullen plaatsvinden. Een sterk voorbeeld is de vervlakking, dat in steeds grotere mate aan het gebeuren is op alle geledingen van de maatschappij. Tal van voorbeelden zijn door ons al genoemd en er zullen nog velen volgen. De enige weg is de weg van de wisselwerking om dit tempo van vernietigen een halt toe roepen! We zeggen het nog maar eens het herkennen , het onderkennen en het emotioneel los te laten.

Wanneer we de vergelijking maken met de vervuiling van de vogel, kunnen we de vertaalslag maken naar het milieu van de vervuiling van binnenkant van de mens dat heeft als voorbeeld geresulteerd naar de buitenkant toe als zijnde de vervuiling van de uitstoot van de industrie, wat het resultaat is van menselijk handelen.

Mensen die met energieën werken, gaan ook door middel van hypnose (zelfs op afstand kan de verbondenheid worden geactiveerd, waardoor levensenergieen worden afgenomen) uit de verbondenheid met de elektromagnetische velden hun eigen tekort aan energieën proberen weer aan te vullen, vaak betreft dit een heel netwerk aan mensen, omdat de mensen die met energieën werken vaak zoo vervuild zijn geraakt dat ze aan een persoon niet genoeg hebben en of werken samen met een netwerk van mensen om de energie tekorten te kunnen aanvullen. Waar zien we dit verschijnsel ook terug? Jawel bij de familie van de leeuwen (katachtige dieren).

Nu wordt de overeenkomst van de mensen die met energieën werken en katten dan ook duidelijk, dezelfde technieken worden bewust of onbewust gebruikt voor het aanvullen van het gebrek aan energieën. Dit is dus ook de reden dat mensen die met energieën werken vaak katten hebben, ze zijn dus het spiegelbeeld van henzelf en daardoor functioneren katten als een energetische katalysator voor de mensen die met energieën werken, hun krachten betreffende de beïnvloeding (hypnose) van mensen wordt hierdoor alsmaar sterker.

Een ander voorbeeld dat aangeeft dat katten zich opladen met straling en hun hypnose kracht versterken met straling, is het feit dat katten altijd naar apparaten gaan en daar ook tegenaan gaan liggen dat veel straling bevat, zoals computers, centrale verwarmingen, tv’s enzovoorts dit niet om de warmte, maar om de kunstmatige energieën weer aan te vullen Als we dit doortrekken zien we dus ook dat katten zich aangetrokken voelen tot mensen die veel elektromagnetische velden in zich hebben, Deze mensen die katten aantrekken zijn natuurlijk (in de mate waarop) sterk vervuild en verbonden met de elektromagnetische velden. En het feit dat mensen die met energieën werken, vaak katten houden en hier dus in zeer sterke mate mee resoneren. Dit laat ons zien dat de cirkel weer rond is.

Dus het gaat er niet alleen om, om katten uit het hok houden maar in de omgeving werkt ook fnuikend!


Pionara.nl
Website Member
Posts :309

Website Member
2007-01-17 - 00:01:58

quote
over het algemeen gezonde vogels met vrij hoge energietrillingen

Hoe meet je dat dan? Met een multimeter?


tonnl
Website Member
Posts :3032

Website Member
2007-01-17 - 00:07:34

Normaal reageer ik altijd met respect voor de ander, maar om dit stuk hebben mijn 4 katten en ik toch alleen maar ernstig moeten lachen. Morgen zal ik het de vogels gaan vertellen.
Gelukkig resoneert mijn tuinlamp precies met de goede aardstralen, pfew...

Ton.


Harmonie
Geroyeerd
Posts :13

Geroyeerd
2007-01-17 - 00:11:49

Het antwoord hierover zit ingesloten in het complete artikel zoals reeds vermeld, want uitvoerige uitleg hierover, gaat te ver van het onderwerp af voor op deze site. Het emailadres waar u deze informatie op kan vragen is.

int_lifestyles_research@hotmail.com



Wickingh
Website Member
Posts :1058

Website Member
2007-01-17 - 00:12:11

Uh wichelroede?

Met alle respect voor een ieders overtuigingen en geloof.Niet mijn kopje thee ,vind het nogal wazig.
Hier hebben we trouwens al vorig jaar een dergelijk verhaal gehad.

Frank


zebraonline
Website Member
Posts :390

Website Member
2007-01-17 - 02:38:47

Dat er een ophoping van negatieve energieën is op deze planeet is een feit...veel van die opgehoopte negatieve energie is afkomstig van de mens zelf...vooral door zijn gedrag t.o.v. elkaar en de natuur...dat er daarbij nog eens enorm veel straling bijkomt door elektronische aparatuur en de laatste tijd massaal van draadloze netwerken(UMTS oa.) zou idd. niet mogen ontkent worden want het is weldegelijk bewezen dat mensen mentaal en fysiek ziek worden(kinderen in de buurt van z'on mast krijgen 10x meer leukemie)...meer en meer worden er kinderen geboren met gedragsstoornissen die deels te wijten zijn aan die negatieve energiebronnen maar ook deels aan de evolutie van het menselijk ras...we evolueren van lichamelijke naar spirituele wezens...(en ze verdoven met ritalin is geen oplossing)

Dat al die negatieve energie ook zijn invloed heeft op de dieren klopt maar je mag hier niet extreem in gaan doen...en zeker niet t.o.v. mensen die niet de spirituele 'bronnen' kunnen aanspreken...dat leid tot frustaties,ongeloof en gelach.

Ik zeg niet dat je gelijk of ongelijk hebt want dat leid tot verwarring omdat de mensheid ondanks de enorme hoeveelheid communicatiemiddelen elkaar niet meer begrijpt en dat komt vooral omdat je met die 2 generaties zit die elkaar overlappen...

Dieren doen raar tegenwoordig(dolfijnen vallen nu ook mensen aan en dat interpreteer ik(dolfijnen zijn zeer intelligent) als een alarmbel naar ons toe...mensen doen ook raar...al sedert we kunnen rondlopen maar het loopt idd. uit de hand...
Maar je positief blijven...het kan alleen maar beteren...


ParkietenPeter
Website Member
Posts :4054

Website Member
2007-01-17 - 09:33:03

Vooropgesteld dat ik van uit mijn antroposofisch verleden wel enige kennis heb van de gedachtegang. Relativiteit en realiteitszin heeft mij ertoe gebracht dat ik e.e.a. helder zie. Dit verklaard mijn scepsisme tegenover dit soort gedachtegoed.
quote
wij willen geen processen sturen

Je kunt het uitleggen hoe je wilt, maar als je vogels houdt in een onnatuurlijke omgeving ben je aan het beinvloeden!
quote
maar niet alleen aan de eetpatronen konden we zien dat er iets merkwaardigs aan de hand was

Doorgaans als zoiets geconstateerd wordt, wordt direct info ingewonnen bij de experts op vogelgebied. Dat kan beperkt alhier. Maar de echte expert is hij die ervoor geleerd heeft en zich gespecialiseerd dierenarts mag noemen. Het gedrag wat de vogel toonde, zoals je beschreef, doet vermoeden dat het beinvloed werd door wormen. Een gedegen onderzoek door een arts zou uitsluitsel geven.
quote
alle levensenergie was uit het beestje verdwenen

Dat noemt men dus de dood.
quote
elke keer als het toenadering zocht werd het afgestoten

Dat is nou het gezonde overlevingsdrang van elk dier. Als er iets mis is, dan zal de zwakkere sterven en de sterkere zorgt ervoor hier niet door besmet te worden. Zelfs hechte koppels zullen dit gedrag vertonen.

quote
indien de “potentiële prooi” resoneert met de energieën van de katachtige (ik cursiveer)

Vanwege het 'resoneren' van de jager op het gejaagde missen vele katachtigen in het wild natuurlijk hun prooi. (Aja, dan resoneert het niet op de juiste frequentie, natuurlijk).
quote
Katten (roofdieren) kunnen zonder het beest te doden zich voeden met levensenergie, d.m.v. hypnose, waardoor het dier waar de hypnotiserende aanval op uitgevoerd wordt, de energie ervan leeggezogen wordt

Vernietigingsdrang bij katten? Katten hebben geen redenatievermogen! Een vogel kan wel eens opgeschrikt worden waardoor ze zich doodvliegen als ze onverwachts geconfronteerd worden met een roofdier. Dat kan je iedere vogelhouder wel vertellen. Maar een vogel is niet als een konnijn dat het zich dood kan 'schrikken'. (verhitting van de hersenen, zoals de reta merabille bij konijnen. Heeft dan ook niks met resonantie te maken)
quote
hypnotiserende katten

Dit is vroeger al vertelt! Maar dat had dan met de heks van Hans en Grietje te maken.
quote
een roofdier in een zo’n dicht bevolkt gebied (binnen de bebouwde kom) de aanval opent, dit toont maar eens te meer aan hoe sterk de elektromagnetische velden aanwezig zijn.

Dit heet aanpassingsvermogen en 'per ongeluk'. Ooit één keer hier ook gebeurt. Het was een jonge onervaren vogel uit het nabij gelegen stadsparkje. Daarna nooit meer gezien. Als het met straling te maken zou hebben gehad en deze sterker worden, is het sterk dat het nooit mneer gebeurde. (ah, door de ondergrondse verschuivingen van de conflikterende aardlagen is de straling hier alweer afgenomen).

Sorry voor de rest heb ik nu geen fut meer. Ik heb op het moment zelf last van negatieve stralingen. Een gelijkend onderwerp is hier al eens aan de orde geweest. Maar dat weten jullie nog wel, hé?? http://www.vogelarena.com/forum/forum_read.php?id=4740

Dat brengt mij bij de vraag over de zeer dubieuze opstelling van jullie. Waarom posten jullie nu onder de naam Harmonie en toen onder de naam swift51, Herman/Ksander? Vind ik erg beledigend en denigrerend! Dit straalt op z'n minst zeer nagatief!!!


Pionara.nl
Website Member
Posts :309

Website Member
2007-01-17 - 09:40:57

quote
Waarom posten jullie nu onder de naam Harmonie en toen onder de naam swift51, Herman/Ksander?

Misschien de login kwijt en opnieuw aangemeld.wink ;)


Wickingh
Website Member
Posts :1058

Website Member
2007-01-17 - 09:41:22

Haha Peter,

het kwam al te bekend voor he?
Mijn voorstel voor de algemene regelgeving.
Een gekozen nick kan alleen door en met toestemming van het beheer aangepast worden.
Of heb ik nu last van te negatieve straling razz :p

mvg Frank


johanblok
Website Member
Posts :1971

Website Member
2007-01-17 - 09:45:51

Tja, ik kan net zo goed mijn computer random woorden laten spuien, dat levert een bijna net zo zinvolle tekst opwink ;)


mijnkaketoes.nl
Oud Lid
Posts :2103

Oud Lid
2007-01-17 - 12:58:20

Peter

Quotelaugh :Dat brengt mij bij de vraag over de zeer dubieuze opstelling van jullie. Waarom posten jullie nu onder de naam Harmonie en toen onder de naam swift51, Herman/Ksander? Vind ik erg beledigend en denigrerend! Dit straalt op z'n minst zeer nagatief PP

Peter

Ik ben het ook niet eens met wat hier gepost is. Maar ja dat mag dus op een forum heb ik ooit begrepen en dat vind ik ook goed. Wel vind ik dat je nu als operator of assistent operator de grenzen van de privacy aan het overschrijden bent. Ik denk niet dat je aan andere leden kenbaar moet maken wat hun andere nicknames zijn geweest. Ik vind dit niet kunnen. Dit is nou eenmaal een nadeel van de keuze die ooit gemaakt is om onder nicknames te mogen inloggen. Zelf zou ik ook een voorstander zijn van minder anonimiteit. Dat weet je, maar ja dat is de keuze van arena nogmaals geweest.

Ook ik vind het complete onderwerp onzin, maar ja zo kan ik er nog wel een paar bedenken. Overigens ik reageer nu volgens mij vanuit positieve straling, want ik zit voor het scherm vam arenahappy :)

Henk


ParkietenPeter
Website Member
Posts :4054

Website Member
2007-01-17 - 13:08:31

Beste Henk,

Dit kan ieder lid dat ingelogd is zelf opzoeken c.q. nakijken. Dit is niets dat ik vanwege een of andere privelege alleen maar zou kunnen weten.
Probeer maar.


Harmonie
Geroyeerd
Posts :13

Geroyeerd
2007-01-17 - 13:26:32

Herman & Ksander de Groot
Man Man
14-05-1951 11-05-1981
*****************************************
Beilen
Telefoon prive: 0593-******(anonieme telefoons worden niet aangenoomen - geen zuivere intenties).
Telefoon mobiel: 06-38******
Email adres : int_lifestyles_research@hotmail.com

(het verspreiden van bedrijfsgegevens met de naar onze mening bedeoelde intentie is op vogelarena niet toegestaan)


Dit bericht is door moderator ParkietenPeter aangepast

dun grijzeroodstaart
Website Member
Posts :1110

Website Member
2007-01-17 - 14:50:15

zo en nu je pincode nog !


paintim
Website Member
Posts :1049

Website Member
2007-01-17 - 15:12:31

Ik zie wel wat in dat bronwater.Al 43 jaar heb ik
gewoon kraanwater aan mijn kanaries gegeven.
Altijd alles gedaan om ze gezond te houden,maar nu weet ik wat ze al die tijd toch hebben gemist.
Energietrillingen! Gelukkig maar! Want als mijn kanaries al trillend op hun stokken zouden zitten,zouden ze zwaar ziek zijn.
Vriendelijke groeten van
Antoni


Rik
Oud Lid
Posts :1398

Oud Lid
2007-01-17 - 15:15:44

Misschien is de Biostabiel een oplossing?laugh :D



Pagina : 1 2
volgende >>>

Onderwerp gesloten



Er zijn in totaal 270 bezoekers op de site, waarvan 8 leden.

Aantal mensen in chat: 1
attie11,
Copyright 1998-2022,
Laatste update: 31 oktober 2022
e-mail: info@vogelarena.com
kinderopvang in Enschede