Vogelarena

Log In
 


Gebruikersnaam

Paswoord

Onthouden

Paswoord vergeten

Schrijf mij in!

 

 

 

 

 

 

 

   
Inhoud
   

   
Zoeken
 
   
 
   
VogelArena.com
 

E-mail


   
Reclame
 





   




Forums Home > Kweek en verzorging. > Agapornis zonder veren Moderators
agabird


Om een bericht te kunnen posten moet u ingeschreven zijn schrijf in.
Als U al lid bent log hier in.

Pagina : 1


Auteur Onderwerp : Agapornis zonder veren
RemcoDeGroot
Oud Lid
Posts :3

Oud Lid
2004-08-05 - 11:46:09

Ik heb een vraag over mijn Agapornis. Die hebben wij gewoon gekocht in een dierenwinkel, en toen had hij al een slecht verenpak. Maar er werd gezegd dat het kwam omdat het de jongste van het nest was en dus snel verbetering in zou komen. Nu kwam dat niet. En na 2 dierenarts bezoeken, gezonde voeding met extra vitamine en anti-mijt druppels, komt er nog steeds weinig verbetering bij de vogel.
Hij zit bij ons in de woonkamer en is altijd los als we thuis zijn. Hij is zeer aanhankelijk. Het is alleen dus nu zo dat hij zo weinig veren heeft dat hij al moeite heeft met vliegen.

Weet iemand van jullie misschien meer..

Alvast bedankt

Remco


Hawkeye_NL
Oud Lid
Posts :1918

Oud Lid
2004-08-05 - 12:56:13

Dit bericht is 1 keer gewijzigd

Klink ernaar dat de dierenwinkel niet eerlijk is geweest bij de verkoop. Nu kan je daar garantie claimen en moeilijk over gaan doen of je kan je neerleggen bij het feit dat de vogel (misschien) nooit een goed verendek zal krijgen. Wordt het diertje daar minder door? Nee! Minder lief of aanhankelijk? Nee! En als de dierenarts er al twee keer naar heeft gekeken dan zou hij de enige zijn die een exact antwoord over het hoe en waarom kan geven! Wij moeten allemaal maar raden aan de hand van een omschrijving.

Mijn tip! Accepteer het als een feit en geniet gewoon van je vogel zo lang als dit kan. Ik ben ook kaal maar gelukkig heeft mijn vrouw mij ook niet om die reden afgestoten! laugh :D
Respect,
Erwin


RemcoDeGroot
Oud Lid
Posts :3

Oud Lid
2004-08-05 - 13:11:33

Ik moest lachen van je post Erwin. Heel leuk.
Het is echter dat de agapornis veel trilt en ook echt ziek lijkt. En daar maak ik me zorgen om.

Verder zou ik hem ook echt niet willen ruilen want daarvoor kennen we hem nu al te lang. Het is echt onze vogel. Ik zou hem ook gewoon zo willen houden met of zonder veren als ik maar weet dat ik er verder niets aan kan doen. Iig bedankt voor je post, Erwin!


Hawkeye_NL
Oud Lid
Posts :1918

Oud Lid
2004-08-05 - 13:34:27

Remco,

Ik bedoelde het niet negatief! Dus als ik je heb beledigd dan hierbij mijn excusses! wink ;)

Ik wil alleen maar zeggen dat als je dierenarts het niet kan vertellen na 2 bezoekjes dan is de kans dat wij het je kunnen vertellen wel heel klein. Het enige wat nog verschil kan maken is dat de arts waar je bent geweest niet een echte "vogel"arts is maar een "dieren"arts die ook wel eens een vogeltje heeft. Je zou dan een keer naar een "vogel"arts kunnen gaan. Verder kan het heel moeilijk zijn om vogels weer in de veren te krijgen.

Het bibberen heeft volgens mij niets te maken met kou! daarvoor zijn de temperaturen op dit moment te hoog. Ik heb zelf een potlootventer in de volière en die bibbert niet eens. Vogels bibberen ook wel uit opwinding. positief als negatief. Als ze blij zijn je te zien of juist aandacht vragen.

Hoop dat je wat aan mijn reactie hebt!

Respect,
Erwin


RemcoDeGroot
Oud Lid
Posts :3

Oud Lid
2004-08-06 - 08:54:10

Nee Erwin ik ben helemaal niet boos joh. Ik ben zelfs blij dat je reageert. We gaan nu ook naar een speciale vogelkenner en dan hopen we dat hij ons meer kan vertellen.
Bedankt iig voor je adviezen, dat waardeer ik. Ik laat nog wel weten wat uit ons bezoek komt.
Groeten
Remco



Pagina : 1

Plaats een reactie



Er zijn in totaal 150 bezoekers op de site, waarvan 0 leden.

Aantal mensen in chat: 1
attie11,
Copyright 1998-2022,
Laatste update: 31 oktober 2022
e-mail: info@vogelarena.com
kinderopvang in Enschede