Vogelarena

Log In
 


Gebruikersnaam

Paswoord

Onthouden

Paswoord vergeten

Schrijf mij in!

 

 

 

 

 

 

 

   
Inhoud
   

   
Zoeken
 
   
 
   
VogelArena.com
 

E-mail


   
Reclame
 





   




Forums Home > De kroeg > Nieuwsbrief N.B.v.V. Moderators
agabird


Om een bericht te kunnen posten moet u ingeschreven zijn schrijf in.
Als U al lid bent log hier in.

Pagina :


Auteur Onderwerp : Nieuwsbrief N.B.v.V.
Fokke
Website Member
Posts :224

Website Member
2006-09-05 - 11:46:17 send message to Fokke

NIEUWSBRIEF C.O.M. NEDERLAND 04 – 09 - 2006
WERELDTENTOONSTELLING SIERVOGELS C.O.M. 2007 GEANNULEERD
Besluit genomen tijdens het gehouden congres afgelopen weekend in Spanje
Afgelopen weekend is in Spanje het besluit genomen dat de te organiseren COM WERELDTENTOONSTELLING in het Spaanse Montilla (Cordoba) definitief geen doorgang kan (mag) vinden.

Nadat afgelopen jaar (januari 2006) de Algemene Nederlandse Bond van Vogelhouders de wereldtentoonstelling in Zutphen al moest annuleren, is het lot nu ook gevallen op Spanje.

Het C.O.M. en de organisatie in Spanje hebben er tot het allerlaatste moment alles aan gedaan om dit grootste evenement op vogelgebied ter wereld veilig te stellen.

Helaas is dit onmogelijk gebleken gezien de regels die er heersen in verband met de perikelen rond de wereldwijd steeds weer opduikende Vogelgriep. Het is voor derde landen (landen buiten de Europese Unie) onmogelijk om deel te kunnen nemen, gezien de nog steeds geldende importstop, deze importstop heeft zo u ziet verregaande consequenties, voor de gehele vogelsport in zijn algemeen.

Het is voor de C.O.M. de tweede maal in de geschiedenis dat een dergelijk evenement moet worden afgelast. En men vraagt zich af of de toekomst dit nog wel mogelijk maakt.

In Spanje wordt er op dit moment alles aan gedaan om alsnog de toelating te krijgen voor een grootse C.O.M. show op Europees Niveau. Hieraan zouden dan mogelijk toch nog alle landen kunnen deelnemen die zijn aangesloten bij de Europese Unie. Het is echter nog maar een optie, en het besluit hiertoe wordt pas verwacht einde september. We houden U op de hoogte.

C.O. M. Nederland betreurt het dat de wereldshow wederom geen doorgang kan vinden, en zal er alles aan doen om de overheidsinstanties er op te wijzen dat deze desastreuze maatregelen, zoals de totaal afgekondigde importstop die telkens weer wordt verlengd, verregaande gevolgen heeft voor de hobby van honderdduizenden georganiseerde liefhebbers in de Europese Unie, maar ook over de gehele wereld.

Bestuur C.O. M. Nederland

Verdere info rmatie secretariaat C.O. M. Nederland :

Bart Braam , Keiendriesstraat 20, 6685 AL Haalderen, 0481-462507



Pagina :

Plaats een reactie



Er zijn in totaal 208 bezoekers op de site, waarvan 3 leden.

Aantal mensen in chat: 1
attie11,
Copyright 1998-2022,
Laatste update: 31 oktober 2022
e-mail: info@vogelarena.com
kinderopvang in Enschede